aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg WaJa (1) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (70) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (10) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (8) bUdAk2 (5) cEmmAh (73) Clearance Sale (2) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (67) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (9) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (28) i love green (4) jalan2 (22) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) Lipstik (3) LiRiK (15) mAkAn (44) makanan (17) mancing (2) mEnu (5) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) Review (2) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (22) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) USS (4) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, May 11, 2010

siapa pengguna SOFTLAN??

entri tertangguh oke..dari hari ahad aku nak publish, tapi x publish-publish pun..hehe..

siapa yang guna softlan?siapa yang xkenal softlan??..pelembut fabrik yang tidak asing lagi dalam negara kitakan..korang ada tengok iklan softlan yang terbaru x?softlan special edition..hahahaha..apa yang specialnya??

ini softlan yang biasa kita tengok kat pasaran..kaler ungu, biru, oren, kuning, putih dan pink..aku selalu beli yang pink, x pink kaler biru, x biru, ungu..kaler-kaler lain hidung aku x boleh nak hidu..tertusuk-tusuk menerjah hidung..

yang special edition punya kaler merah makngah..huii, dari jauh dah nampak, aku pun terus meluru capai botol softlan nih..buka penutup botol softlan tersebut lalu aku hidu bau softlan nih..

"peh..wanginya!!!"

tutup balik penutup, peluk erat botol softlan itu sambil kaki melangkah pergi..

"umi, ada softlan special edition, kaler merah, wangi..khas untuk hari ibu"

mak aku terus capai botol softlan, bukak penutup botol softlan kemudian hidu..tutup semula, lalu letakkan botol itu ke dalam troli..hasilnya..


softlan special edition dah ada kat rumah aku..hehe

p/s - botol softlan kaler pink tuh, banyak lagi isinya..mak aku dah start pakai kaler merah punya..punyalah semangat..haha.."SOFT AS A MOTHER'S TOUCH"

.:TAMAT:.

8 comments:

norsaritanaini said...

wow...de yg special edition sempena mothers day...hebat betul kan...

miss hav0c said...

best ke bau dia weh?

.:cEmmAh:. said...

norsaritanaini:
aah, cepat-cepat g beli..hehe

miss havoc:
best, lembut je baunya..hehe

sarah shafie said...

sy pkai softlan pink..ley tukar merah lpas ni..

.:cEmmAh:. said...

sarah shafie: cepat2 tuko..hehe

fina said...

x nmpk pon???sal xde??

.:cEmmAh:. said...

fina:

cube cari kat tesco..

fina said...

ado2..ak tnye mama ak de kt giant..tp ak xnmpk pon..hehehe