aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, October 7, 2017

Maggi Kari Laksa Ayam

Hai assalamualaikum.

Kecohkan..
Nak makan maggi pun nak cerita..

Eh!!

So, kami ni bukanlah hantu maggi..
Jarang bebenor makan maggi..

Tapi sebab minggu depan kami nak ikut abam samsul outstation..

Kami pun mengadapla rak2 maggi kat econsave tu..

Terpandanglah Maggi Kari Laksa Ayam ni..Ntah bila wujudnya maggi ni kami pun taktau..keke

Sebab mangkuknya besar semacamkan..gila tak nampak..

Kami beli..kami masak..kami makan!!!!yumm

Satu kami satu abam samsul

Seperti kebiasaan mana2 maggi cup pun

Perasa kari, krimer & hiasan

Yeahh selepas 3 minit..jemput!!

Sedap sungguh!!...kami suka..agak bersungguh-sungguh jugakla makan tadi..kami bagi 5 bintang!!!!! Yeay!!!!

P/s- kami pernah tengok video orang korea rasa maggi malaysia..korang pernah tengok tak?g cari kat youtube!!!

K bai!!

Friday, October 6, 2017

Fashion Rivet Shoe

Assalamualaikum..

Pernah dengar tak fashion rivet shoe?actually kasut jenis ni dah lama dah famous..tapi designnya susah untuk dijumpai dipasaran..

Yeke? 🙆

Bagi kami yang kurang berjalan-jalan ni, memang tak pernah jumpa..jalan-jalan dekat IG adalah jumpa..

Ni kat bawah ni kami nak tunjuk rupa kasut rivet ni..













Amacam?

Menarik tak?

Berminat atau sebarang pertanyaan boleh klik link kat bawah ni..hehe

www.wasap.my/60173644879/



COACH ALMA gred AAA

Assalamualaikum..







Coach Alma (Special Edition)

Gred AAA

RM80

Pos
RM10sm
RM15ss

Berminat?
Klik je link kat bawah ni...

www.wasap.my/60173644879/


Wednesday, October 4, 2017

Oh Abang Waja

Assalamualaikum...

Ada ni...kami kat bengkel kereta..abang waja sakit kaki..kena godek-godek sikit sendi dia bagi senyap sikit..hehe


Alhamdulillah..hampir setahun dah umur abang waja ni dengan kami..betul!!! Takde niat pun nak menduakan abang gen2 kami..tapi demi kemajuan hidup terpaksa jua angkat suprima S abang waja..

26 oktober ni genap setahun abang waja..alhamdulillah takde memberi banyak masalah..masalah dekat tuan dia je banyak songeh...

P/s~biasa orang buat room tour..tapi kami nak buat car tour...kekeke



Friday, September 29, 2017

BERSAWANG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum dan Salam Jumaat..

Bertahun-tahun kami mengabaikan diari kami ni....banyak betul cerita yang nak dikongsikan dekat sini...tak tahu nak mulakan dari mana...

Tahun 2017 ni banyakkkkk sangat cerita, dugaan, jalan-jalan, kerja tunang, kerja kahwin...haammmmboiiiiii...nampak tak kebizian diriku ini...

So, sekarang pun dah nak Oktober 2017...cerita 8-9 bulan lepas akan cuba kami masukkan dalam blog ni...weiii kenangan tu..esok2 baca, sure kenangan bermain-main di minda...cecewahhh...

K, ni just intro untuk pemanasan semula aktiviti blog kami....

Stay tune!!!!!!!!!!!!!