aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Sunday, January 31, 2010

.:AkTiViTi iii:.

aktiviti pertama
masa : 8 pagi - 2 petang
tarikh : 30 januari 2010
......................................................
semangat kobar-kobar nak buat assignment..memula try download program borland c++..tapi xbuley pun..beralih kepada assignment lain..group punya kerja..leader ade kasi tugasan maka kena lah buat

p/s - assignment c++ patut kena submit hari ini..tapi xsiap maka xsubmit le..alasan!!!


aktiviti kedua
masa : 3.30 petang - 4.45 petang
tarikh : 30 januari 2010
..........................................................
pergi klinik abang yamaha..abang yamaha kan sakit tenat..maka bagi rawatan sikit lah..
tukar minyak hitam pastuh tukar bolt lampu depan sebelah pastuh ketatkan rantai sikit pastuh kasi masuk angin dalam tayar sikit..nah, dah siap pun..semuanya rm12 je


masa proses buang minyak hitam..ah, sangat macho abang yamaha ku..


nih pulak gambar minyak hitam keluar dari tangki, masuk dalam bekas kat bawah tuh..
nampak x rantai tuh..ia dahagakan minyak

p/s - baru teringat, uncle tuh kira minyak hitam je..bolt lampu xkire pun..ngee

dah siap rawatan ke atas abang yamaha..gerak tuju ke jusco taman equine..

.:jusco taman equine dari jauh:.

tujuan pergi jusco nih, nak cari MPH je..along kata ada kedai buku MPH..tapi xde pun..
penat je pusing dalam tuh..dah la besar gabak jusco nya..tapi xde pun MPH
tengok2 jam dah pukul 430 petang..apelagi, gerak balik ah..nak kena g bangi pula


aktiviti ketiga
masa : 5.30 petang - 9.30 malam
tarikh : 30 januari 2010
...................................................................
dalam pukul 530 gerak pegi bangi (umah angah)..bermodalkan jentera merah milik umi n abi muhammad farouq..kitorang pun tuju ke bangi..malas nak bayar tol maka kami ikut putrajaya..tepat 6 petang, sampai lah di teratak haslini..masuk2 tengok beliau sudah siap masak..ayam percik tuh..ngee..nasi dah lah xcukup, abang mi n amir baham semua..terpaksalah si cemmah nih meratah ayam2 depan mata tuh..hehe

lepas solat maghrib, tengok berita sekejap lepas tuh gerak g pasar malam plak..adoii, hasliza borong sakan..sampaikan, si cemmah nih penat heret plastik beg..sempat cuci mata tengok tudung aje..ngee


.:farouq serta hasliza:.

p/s - ah, lupa capture gambar abang mi, angah n amir..adeh

kesimpulan : assignment xsiap..buku xjumpe..best dapat buat kecoh kat rumah angah

.:TAMAT:.

No comments: