aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, February 1, 2010

.:AkTiViTi iv:.

..ahad..
selalunya hari ahad, lepak je kat rumah
kebetulan semalam ada tetamu (kawan along)
yang penting tetamu itu bawa baby
nama baby kat atas nih Asma' Sofiya..baru nak masuk 4 bulan..beza 2 hari je dengan farouq..baby nih lembik sangat kalu nak bandingkan dengan farouq yang seketul tuh..berat pun sangat beza giler..baby asma' nih baru je 5kg sedangkan farouq dah nak 10kg..

kesimpulannya : takut nak dukung baby nih coz lembik cam baby baru lahir

p/s - asma' dan farouq ada cara tersendiri untuk berkomunikasi antara satu sama lain
..................................................

lepas solat asar, ikut along pegi IOI Mall puchong
tujuan nak cari MPH, tapi jumpa POPULAR je..buku yang dicari langsung xjumpa
last2 masuk A&W sebab tergoda dengan iklan burger tuh
apatah nama set nih, main tunjuk2 je..semuanya rm15 sahaja
dalam set ini, ada float, kentang goreng n burger daging 2 keping berintikan sos lada hitam..sementara tunggu burger siap, budak cashier tuh kasi air (xtau pulak camni cara A&W..ngee)..dah dapat burger, pergi jumpa along kat autopay station..
farouq membuas tengok makanan maklang eh..
makan time..uh..xnampak pulak burger yang menyelerakan tuh..kenyang giler makan set nih..ngee..best kan??

p/s - susut gaji bulan nih lepas telan set nih..huhu

.:TAMAT:.

2 comments:

Anonymous said...

nk jgk set 2...wahhhh...ble ak nk dpt idop berdikari nie..jauh dr fmly mase keje....huhuhu

syy

.:cEmmAh:. said...

syy : aku ajak keje shah alam xmahu..kalu idak bule jauh dr family..ngee