aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, February 11, 2010

.:pErAnCaNgAn:.

sabtu nih bersamaan 13 febuari 2010..nak gerak balik jeli..huho, jumpa family wooo..along kata nak gerak pukul 4 pagi..kira-kira pukul 12 tengahari dah boleh sampailah kat jeli..kat bawah nih dah siap list aktiviti nak buat kat kampung

penerangan sikit:

dalam kepala otak rancang, jejak je kaki kat tangga rumah terus cari mangsa buli sambil mulut bebel2 cerita macam2..lepas rehat kejap (makan, minum, solat) terus g blakang rumah mandi kemban sorang2..peh, nikmat air bukit..agak2 badan dah kecut2 main air, boleh naik rumah join minum petang..

hari ke-2 baru pikir nak terjun sungai, lepak ngan sepupu serta kaum kerabat kat kampung tuh..memang banyak masa untuk lepak serta merempit xtentu hala..rasa2 memang xlekat kat rumah langsung..al-maklumlah jumpe kaum kerabat..huhuhuhu

hari ke-3 baru baik kota bharu..maka bermulalah pertualangan beli-belah kat situ..hahahaha..malam baru boleh layan assignment yang ada macam xde je..ok..actually memang ada tapi xbanyak..

hari-hari seterusnya macam hari ke-3 lah..hari sabtu tunggu hasliza datang ambil baru boleh pulang ke KUALA LUMPURrrrrrr...

p/s- xtahu ah menjadi ke x rancangan nih..tapi bab buli memang kompem jadi..maka, hafidza serta budin siap sedialah ek!!!!!hahahaha

.:TAMAT:.

2 comments:

anis said...

kejam xtvt ko yuh!!!

.:cEmmAh:. said...

kejam ke?aku rase berbakti dah aktiviti tuh..huhu