aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, May 27, 2010

suatu petang di SHAH ALAM..

shazrina calling-calling, bagitahu mek gee ada dengan beliau..lalu, beliau ajak melepak bersama keesokkan hari di shah alam, tempat jumpa medan selera seksyen 2..

.......................................

lepas parking motor kat medan selera seksyen 2, aku lintas jalan untuk mendapatkan pajero milik fakrul..pajero berderum menuju masjid..sementara tunggu shazrina dan fakrul solat..aku berdatingan dengan mek gee..borak-borak lupa diri walaupun dalam kawasan masjid, muncul halim dengan muka cengang-cengang...

shazrina habis solat, terus rengek-rengek nak main kayak..tak tahu mimpi apa, tiba-tiba nak kayak tengah-tengah panas..layankan aje, pajero pun berderum ke kawasan tasik...lepas tanya-tanya harga kayak, kanu..maka setujulah main kanu...

[cemmah, mek gee, shazrina, fakrul dan halim]

[pasukan kanu 1: mek gee dan halim]

[pasukan kanu 2: cemmah dan shazrina]

pemenang: pasukan 2..yeay!!!!

kemudian, si fakrulrazi rengek-rengek nak karoke, yang hantu karoke tuh xpulak rengek-rengek..
so, fakrul pun pandu pajero milik beliau ke plaza alam sentral...

habis karoke, halim belanja makan...maka, semua pulang dengan kekenyangan..yeay!!!

next aktiviti dengan budak-budak kurang matang, trip ke ganu kenduri kak da..huhu

p/s - mood xde nak tulis blog..huh!!!!tapi gedik nak update!!!

.:TAMAT:.

No comments: