aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, June 12, 2010

dah lama TAK menaip disini..

lebih kurang SEMINGGU LEBIH jugak, x update blog..berhabuk?!APAKAH?!


oke, cerita pertama : PERIHAL BUDAK 23..

apa maksud 23 tuh?23 tahunlah..baru-baru nih, ada budak telah meningkat tua setahun, SIAPAKAH?!
SELAMAT HARI LAHIR KE-23 kepada diri sendiri..yeay!!!


oke, cerita kedua : PERIHAL SAMBUTAN YANG KE-23..

sambutan yang ke-23?tahun nih, cemmah disambut secara buli-bulian dari sahabat lama..cett
sampai hati korang buli aku..huh..alah, tapi tahap mana sangat pembulian korang tuh..xla sampai tahap pembulian aku...huhu...


oke, cerita ketiga : INTERVIEW + SAMBUTAN KALI KE-2

interview dengan syarikat TRC sebagai sales technician..gaji yang lumayan, tapi cara kerja yang kurang memuaskan hati..maka dengan rasa rendah diri dan malu-malu kucing menolak peluang kerja yang menjamin masa depan..dengan perasaan bercampur-baur, memandu abang kancil menghala ke shah alam..sambil pusing-pusing tiada arah tuju, handepon didashbord dicapai..

"ko katne?"

"aku baru habis kelas nih, nape?"

"turunlah shah alam, lepak"

"ko datang puncak alam ah, aku kasi direction"

"oke"


oke, cerita keempat : HADIAH DAN UCAPAN KE-23

dah tua bangka pun gedik-gedik nak hadiah, jom tengok apa cemmah dapat tahun nih..

selendang + brooch from nisa

set gelas + bantal peluk frogy from wida

keychain from hazliana

set wangian avon from irawati

gambar donat from fina

kek bakery cottage from shazrina

tiada apa-apa from ajemie

yang wish tuh terima kasih banyak-banyak, ramai yang wish, xtertulis disini..semoga kalian panjang umur dan dimurahkan rezeki jua..


oke, cerita kelima : SAMBUTAN KALI KE-3

bersama bekas-bekas housemate penang, irawati dan adilah..dari bukit jalil ke putrajaya ke bukit jalil semula dengan perbelanjaan ditanggung penuh oleh irawati..TERIMA KASIH IRAWATI..


.:TAMAT:.

No comments: