aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, September 8, 2011

hari-hari KERJA..

kerja..kerja..kerja..untuk minggu nih waktu kerja bertukar menjadi 7.30 malam - 7.30 pagi..geng pagi masuk pagi, geng malam masuk malam..

bulan puasa lepas, start join shift tapi lain pulak waktu kerjanya..2.45 petang, 2.00 pagi..

jom tengok apa kerja budak cemmah kerja malam ke pagi nih..

..
..
..
jeng-jeng


mula-mula memang la layan kerja kan..bos dah timbunkan komponent-komponen untuk incoming..

"u bukan ada keje pon malam-malam, jadinya untuk bahagian incoming, u yang akan handle"

tengah syok-syok buat kerja, bos department pun pergi singgah QC Lab..

"hai, ada party component ke?..hahahaha"

siot!!!!!






bila bos blah, staff-staff lain pun blah..aku dengan tekun buat incoming..

dalam pukul 12 pagi dah start bosan..masuk bilik, ini lah kejadahnya budak cemmah nih..ce tengok..ce tengok..adesss!!!



agak-agak bosan lagi pergi merayap kacau warga-warga kelab burung hantu..yang syoknya semua jantan punya burung hantu..ouchhhh!!!


hahahaha..

p/s ~ burung hantu jantan saya ada disitu juga, tapi gambar xmo masuk lah..heheh

.:TAMAT:.

3 comments:

fina said...

derr..ko je ker owl famale kt c2?hehehe....;P

.:cEmmAh:. said...

haha..of cos la gebuzz..

fina said...

ala...dok kate ak gebuzz...x lame lg ko lak jd gebuzzzzzzssssss
hahaha...;p