aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, July 2, 2012

koleksi beg cemmah Mj..HEHE

Tajuk bajet banyak beg sangat..huweekkk...

oh hai, salam kepada semua..dah lama xbuka belog yang comel cute miut serta pink..hehe
banyak cerita yang nak dimuat naik kan disini tetapi masa yang sesuai tiada..sibuk sangat..

untuk memendekkan bicara..saya hidang serta jamukan mata kalian semua dengan beg-beg yang pernah berjasa kepada saya :

 ok, my lovely polkadot..beg nih istemewa sedikit..incik suami yang masa itu statusnya hanyalah kawan tapi mesraaaa yang belikan, dan beg ini dibeli di rantau panjang..beg ini agak gebu jika diisi penuh..oleh kerana warnanya agak cerah, maka cepat kusam dah kotor..dan sekarang hanya digunakan  atas sebab-sebab tertentu..

p/s ~ bebudak indon dekat tempat kerja ramai yang nak..sorry, incik abang bagi okeh!!

 selepas beg polka dot menjadi kusam dan kotor, beg ini memulakan tugas dan merupakan kawan baik kepada tuannya..segala benda penting seboleh-bolehnya disumbat kedalam isi perut beg. Maka pada suatu hari, terrengganglah talinya sehingga pemakainya merasakan begnya sampai ke lutut..'aikk ape ke panjang sangat tali beg ayang nih bang?' tanya si isteri kepada suami yang termanggu-manggu..hehe

p/s ~ sumbat jangan x sumbat..hoho

 ahhahh..beg ini saya suka sangat...cantikkan!!!..GUCCi from Italy tapi beli kat rantau panjang..harga masa tuh kalau xsilap RM30 sahaja..beg ini banyak berjasa semasa zaman bujang ...asal dating je, mesti bawak beg nih..patung comeii katak i love it, dihadiahkan oleh incik suami yang bersungguh-sungguh mendapatkan ia...so sweet..

p/s~ katak comeii dah bertuar menjadi kusam..eh ada nama tau tapi lupe sudahhh..hehe, malu dah!!!

aii, beg nih pun nak tayang jugak ke??..beg nih dapat masa beli barang kemas..hehe..wah chan!!

p/s ~ tiap-tiap bulan dapat mesej promosi dri wah chan!!! 

haaaa, nih beg masa free..actually beg nih dapat masa kerja dekat anizz gallery..kira-kira 2, 3 tahun yang lepas, memorinya hanya digunakan selama beberapa ketika oleh kerana ada beg mekap dari AVON..hehe

p/s ~ terlalu besar sampai xtahu nak isi apa..


waaa, beg diatas saya beli sendiri tau..inilah beg paling-paling mahal masa tuh saya beli..harganya lepas diskaun ada la dalam 70 ringgit malaysia..mahal kan?

p/s ~ masa gaji bawah seribu, 70 ringgit malaysia pun terasa mahal tau!!!!!!!!

beg diatas adalah pemberian kakanda sulung saya, bila nak balik kampung je, sumbat baju dalam beg nih, laptop pun sumbat..dah kawen pun masih pakai lagi beg nih..

p/s ~ tapi sekarang zipnya dah rosak..tuh la, suka sangat menyumbat!!!!!!!!!!!


sapa suka beli barang online?angkat tangan dengan yakin..wehuuu, first time beli barang online, terpaut dengan kecantikan, kecomelan, dan kegebuan beg tersebut, terus beli...

p/s~ gucci tuh..

beg nih untuk kegunaan pergi kilang jer..yela, pegi kilang, watpe pakai cantik-cantik kan?

p/s ~ beli dekat giant kinrara, tapi sekarang kedai beg cantik-cantik tuh dah xde..cedih!!!!!


beg mekap AVON..semua sumbat!!!!berus gigi, syampu, sabun, pencuci muka, sikat, bedak, contact lens (pakai ke?) sampai air contact lens sebesar gajah pun sumbat....heeeeeeeee

p/s ~ segala keperluan untuk berhias, ada didalamnya


beg untuk laptop, dulu sumbat dalam beg kain, sekarang tidak lagi..

p/s ~ macam budak sekolah punya beg..

beg beli kat rantau panjang, bila nak pegi dating ke, kenduri ke..baru nak pakai..tapi besar sangat, xtau nak isi ape..huuu

p/s ~ kadang-kadang isi keropok ikan, baru gemuk beg nih!!!!


beg sekarang untuk pergi kerja..tapi dah nak putus

p/s ~ abang!!nak beg baru!!!

HAI LA CEMMAH WOII!!!!, CERITA DAH BASI LAAAA..   @.@

1 comment:

armouris said...

Handbag saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!