aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, August 13, 2012

ceritera SHOPPING RAYA....

hahai........lama tak tulis diari.......sibuk sebenornya........haritu sibuk giler kat tempat keja.........bos tuh asik-asik suwuh kami buat testing.....

"ini meter baru, saya nak u buat test......minggu nih memang buat test saje"

"owhhh"


hah....kalau dah buat test tuh, of coz la kena duk kat lab memanjang kan.......bila dah duk kat lab memang tak menyempat nak sentuh tetikus dekat opis tuh.....

takpa-takpa.....nanti kami buat satu entri ke'busy'an kami tuh........

[hah...nih la suasana lab nya.....yang nih pulak test bench untuk bebudak department kami....tapi kami jek pon yang selalu konker]


eh.....berbalik kepada tajuk asal, SHOPPING RAYA.......sabtu lepas, kami merayap ler ke jalan tar...pehhh padat, sendat dan sesak nafas hu ha hu haaaaaaaaaaaa......tapi keinginan incik suami yang meluap-luap nak berbaju melayu kan dari jalan tar, kami harungi jugak.................

dia dah dapat baju melayu dia, samping dia, butang baju melayu dia.....eh, kami pun rembat la baju kurung moden kaler sedondong buah kedondong......rembat tudung lagi, rembat kasut sampai 2 pasang....hahaha

"abang, tak marah kan?"

kekekeekkeke......balik tuh incik suami duk kira-kira berapa hasil keinginan dan rembatan sang isteri........alah setahun sekali jek.......kan kita dah cari duit macam orang giler duit...hehehehheh

p/s ~ dah shopping raya belum?

.:TAMAT:.


No comments: