aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, August 4, 2012

majlis berbuka puasa @ MiM

hoho....arini bersamaan 4 oktober ogos 2012, ada majlis berbuka puasa di tempat kerja kami

"malaysian intelligence meters"

setakat bekerja dalam 2 tahun lebey nih, belum pernah lagi ada majlis berbuka puasa di MiM,,,,,,,bila di ingat-ingat kembali..............

tahun lepas kami semua dikerah bekerja bermula dari 7.30 pagi dan berakhir dengan 10.00 malam......penat wooo.....aku pulak terlibat dengan shift, masuk 2.45 petang baliknya pukul 2.00 pagi.....memang sibuk giler bahagian production masa tuh, jadi berbuka puasa memang hari-hari lah dekat kilang nih jek..yang penting FREE..............hehhhheeeeehhhhhhhhhh.....takde lah majlis berbuka besar-besar.....

[tempat kerja kami ~ MiM]

kalau dua tahun lepas pulak ceritanya, kami dibawa berbuka puasa @ "RASA THAi".........menunya masakan thailand lah dah nama pun rasa thai....

[orang-orang kuat MiM tahun 2010]

p/s ~ nanti kami update lagi pasal majlis berbuka @ MiM nih tau

.:TAMAT:.

No comments: