aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, December 22, 2012

DAISO JAPAN.....

Hai2 korang......assalamualaikum

Salam isyak semua.......ha, kami nak story nih......tadi kami pegi one utama...lepas tuh kami pergi kedai daiso.....kami memang pantang nampak kedai nih, mesti masuk punya...lepas tuh komplenlah

Kedai nih kuranglah...........sunway pyramid lagi best........

Itu adalah rungutan yang biasa2 keluar dari mulut i.........macam biasa husband round sekali jek dalam kedai lepas tuh dia biar bini dia ngelamun kat dalam tuh belek telek barang......husband jadi jaga je depan kedai.......

Ok......kalau yang tak biasa lagi ronda2 kat kedai daiso nih.....meh kami cerita ye.....kedai nih menjual seratus peratus barangan jepun dan kesemua harga didalam kedai tersebut adalah setiap satunya cuma RM5........murah tak wehhhh.......murahkan.....tak kira kecik ke besar harganya gitu aje.......macam2 benda dalam tuh jual......semua yang tak pernah terpikir ada benda tuh ada......

Hmmm.......kami nak tunjuk kami beli nih kat daiso tadi........melayang Rm15.......pantang nampak benda hijau........hehehe..........enD

No comments: