aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, December 25, 2012

JALAN2 melaka story

Assalamualaikum korang.......ha macam yang dah diberitahu semalam.......husband nak bawak kami pegi taman mini malaysia.....dah 2 jam kami round2 taman nih....jadi kami nak update la sebagai kenangan untuk 2012 kami nak abadikan kenangan di taman mini malaysia di belog diari ding dong kami.......

Bayaran masuk rm10 per person.......memula macam teruja sebab dah lama giler tak jejak kaki kat situ.....last jejak masa kami kecik sekolah rendah tau.....hehe.....kesimpulannya rumah ada yang boleh masuk ada yang tak boleh masuk ada yang ada api ada yang takde api ada yang tak bersapu ada yang terbiar macam tempat tak berpenghuni.....perkampungan asean tuh memang terbiar macam tuh aje.....tak best la gitu kan......jadi kami dan husband hanya jalan je la depan rumah2 asean tuh tak masuk sebab takbuleh nak masuk......dah macam rumah pengambaran cite hantu je rumah singapore tuh......

Ok taknak komplen dah......nak pegi jalan bandar melaka pulak........enD

No comments: