aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Sunday, December 16, 2012

Supper TIME...

Selamat tengah malam semua........tengah tak tengah sangat lah kan.....

Tadi petang kami pegi tengok wayang teman husband kami tengok cerita HOBBIT.......husband nih memang HANTU lord of the ring......kami nih memang tak berapa nak layan.....mungkin sebab dulu kurang bersosial kan.......teheeee

Cerita start jam 530 petang habisnya 800 lebih gitu.......maghrib pun cukup2 nafas.....kami nak cerita pasal wayang tadi pun tak berapa nak pandai sebab tak berapa faham......tapi husband kami kata kurang sebab tak banyak aksi.......entah

Oh.....kami tadi tengok wayang dekat PARADIGM MALL......shopping mall baru buka dekat kelana jaya.....kami dah pergi sana 2x.....mula2 pergi agak bosan mungkin sebab tak banyak kedai buka lagi.......tapi tadi bila jejak je kaki kat sana macam WOW........hebat kot.......kami sebenarnya aak husband kat situ sebab nak jalan2 kat kedai home deco.....apatah nama kedai tuh lupa nak tengok........

Aiiii panjang betol mukadimahnya......sebenarnya nak kongsi dengan korang semua pasal menu kami malam nih.......tengah2 bancuh air kopi untuk husband teringat kat blog......sempat lagi tuh.......ok lah selamat menjamu mata ye.....jemput telan semua...............enD

No comments: