aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, February 14, 2013

ALHAMDULILLAH...check OUT sudah

Assalamualaikum dan selamat malam....

Alhamdulillah selesai dah semua.......kami tengah bersenang lenang terbaring depan tivi......perut pun dah kenyang husband beli tapau tadi......ubat pun dah makan......solat je belum

Sepanjang kami duduk kat hospital tuh kami memang puas hati bab layanan kat situ.....nama pun swasta kan.....layanan harus bagaikan puteri.......makanan sedap pun sedap.....peralatan canggih sampai kami jadi jakun.......

Tapi benda paling best sekali layanan husband kami la......walaupun dia merungut jugak tapi dia tetap buat........

ayang nih macam macam lah...ayang nih banyak songeh lah.....ayang nih jalan lambat la lari la......hahahaha

Buat 2 3 hari nih kami kena mintak bantuan dia la nak bangun nak baring....masa nih la kami nak rasa keprihatinan beliau.......sian dia letih jaga bini sampai tidur sambil tunggu bini bangun tidur.....

Ok la...tangan kebas dah nak taip panjang panjang......nanti kami sambung lagi ye......

END

4 comments:

fina said...

hehe..lau mcm 2 derr...nti ko dh nk beranak plak..g je hsptl yg same..sure trjamin la keselesaan 2..hehehe..everything dh ok eh?brape lame ko dpt cuti?

.:cEmmAh:. said...

aah..tp laki aku tak bg besalin hospital swasta..mahal..alhamdulilah semua ok..aku cuti seminggu..kamis nih kne jupe doktor lg

fina said...

mahal mmg r weii...tp layanan..superb 2..hehe..mcm kjap je dh nk ko kene g check blik...

.:cEmmAh:. said...

Standart la kot pas seminggu kena datang cek