aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, February 18, 2013

Cerita HOSPITAL itu....

Assalamualaikum dan salam hari isnin....

Kami nak sambung cerita pasal hospital aritu......kami kan tak penat duduk wad makanya kami macam agak jakun......jadi nak jugaklah kongsi pengalaman bermalam dekat hospital.......

Kami dapat bilik two bedded.......jadi husband tak boleh temankan tidur.......katil sebelah pun kosong sebab pesakitnya tuh home visit kata staff nurse kat situ la......jadi kami sensorang je dalam bilik tuh........husband tunggu kami dari jam 5 kami cek in sampai lah pukul 9.......dia balik umah mak dia tido sana......

Lepas husband balik kami pun bosan......kami kejap kejap online kejab kejab tengok tivi........perkara yang sama diulang sampailah jam 10.......ada sorang nurse baju pink datang.......dia cakap nak cek kami lepas tuh terangkan besok macamana manalah.......dia suruh kami tidur........

Esoknya jam 630 pagi nurse yang sama datang kejut kami.......dia bawak towel dan baju dan sabun dan dia suruh kami mandi.......sebelum tuh dia nak cek kami sihat ke tak.........siap cek cek kami pun mandi lah......batu nak gosok gigi ada orang tutup lampu......kami pun bukak balik.........ada sorang cina berdiri depan pintu........rupa rupanya pesakit katil sebelah.......

Detail sangat nih kami cerita........ok singkatkan cerita.......pukul 7 husband datang 730 nurse datang dengan katil dengan sorang guy baju biru........diorang suruh kami baring then hantar bilik bedah...........pung pang pung pang 915 kami dah kat bilik wad kami......

Tuh je kot nak cerita.......kat bawah ada gambar wad yang kami duduk tuh......END

No comments: