aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, April 2, 2013

cuba try test tengok OK x OK.....

Assalamualaikum dan salam magrib ye semua.....

Kami tengah tunggu rindu bertamu di abu dhabi nih.......suka betul nengok si fahrin ahmad nih berlakon.....mula mula macam malas layan cerita nih lama lama tersuka pulak....tuh pun nengoknya selepas beberapa hari cerita tuh ditayangkan....

Tapi bukan cerita tuh yang kami nak cerita.....kami nak cerita produk pembersihan baru yang kami nak cuba.....apa dia......of coz la ubat gigi baru........disebabkan husband asik komplen gigi kami jadi kami pun patutnya usaha mengubah gigi yang sedia ada......maksudnya dari tak berapa nak putih seharusnya jadi putih ler.....

Masa tengok rindu bertamu di abu dhabi selalunya ada iklan si fazura tuh.....iklan ubat gigi colgate kaler merah yang baru tuh......kami buat tak reti aje......lepas tuh masa shopping kat giant ada promosi le kononnya pasal produk tuh.....

Beli ubat gigi optik nih dua percuma beg make up....takpun beli ubat gigi optik dengan ubat kumur optik dapat percuma beg make up kaler merah macam gaun fazura tuh.....

Husband pun jeling kami.....suruh belilah tuh.....maka beli.....dah seminggu beli tapi belum cuba try test dan belum pun tengok hasilnya ok ke tak ok.......nantikan sambungan pasal ubat gigi optik nih.......ok.......END

No comments: