aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg WaJa (1) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (70) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (10) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (8) bUdAk2 (5) cEmmAh (73) Clearance Sale (2) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (67) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (9) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (28) i love green (4) jalan2 (22) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) Lipstik (3) LiRiK (15) mAkAn (44) makanan (17) mancing (2) mEnu (5) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) Review (2) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (22) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) USS (4) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, January 18, 2010

.:akTiViTi II:.


tarikh : 17 januari 2010
masa : 11 pagi - 1 petang
destinasi : putrajaya
..................................................

pergi ke putrajaya hanya kerana mahu hantar shazrina ke pangkuan keluarga (mak and along)

gerak dari bukit jalil ke putrajaya hanya bermudalkan abg yamaha yang macho itu..sambil2 tunggu keluarga shaz yang dalam perjalanan ke putrajaya..kami pusing2 putrajaya..destinasi terakhir yakni tempat pertemuan keluarga itu, Masjid Putra, Putrajaya..

p/s - gambar cilok dari mr google..thanks!!

ok..mula2 tunggu luar masjid sahaja..tiba2 shazrina ajak masuk dalam..masuk2 abang guard yang manis itu suruh kami pakai jubah, akibat pakaian kami agak xberapa sopan walaupun menutup aurat..so, kami kena pakailah jubah 'pink' seperti gambar2 dibawah nih..












Sempat masuk tempat wuduk aje sebab family shaz dah sampai..

komen sendiri : rase cam pakai jubah konvo pulak..huhu

p/s - kepada sesiapa yang teringin pergi ke mana2 masjid..sila lah berpakaian sopan..sopan bermaksud longgar dan tidak ketat (aku xpakai ketat pun masa nih..tapi pakai jeans, so kena jugak pakai jubah itu)

.:TAMAT:.

4 comments:

nurul said...

ha bru lek konvo...ngeheheh ak ase pink lak..ko ase?? ehh ko mmg pn da biase gadis pink....keh66

.:cEmmAh:. said...

cis..puji aku..trimass

ira_im87 said...

yeee...
tahniah kpd graduan2 pink...
hehe..
mcm baju ujan pon de gak..
hihi..

.:cEmmAh:. said...

baju ujan plastik..jubah nih kain baik punya tau!!