aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg WaJa (1) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (70) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (10) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (8) bUdAk2 (5) cEmmAh (73) Clearance Sale (2) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (67) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (9) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (28) i love green (4) jalan2 (22) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) Lipstik (3) LiRiK (15) mAkAn (44) makanan (17) mancing (2) mEnu (5) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) Review (2) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (22) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) USS (4) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, January 21, 2010

.:kUsUt:.

..serabot!!! xtahu nak bahagikan macam mane dalam otak..
..grr..
..boleh x kasi cadangan macam mane nak selesaikan masalah ini..
..tolong pakukan semua ini dalam kepala saya..

p/s - ahhhhhhh...pakukan cepat!!!
.:TAMAT:.

6 comments:

ira_im87 said...

wahhh!!!!...
bestnyerr!!!...
banyaq nyer ilmu....
cepat sedut semuanya....
THINK POSITIVE...
CAYOK2!!!CAYOK2!!..SITI HASMA MAT JALI...
mesti bole punye la...
ko kan terer....

.:cEmmAh:. said...

hu..aku terer ke??aku terasa kelemahan je..

nadh said...

assalamualaikum..hai hasma..emm,mcm mn ya sy nk bg tau..sy dgn awak dlam satu lapangan yg sama..apa yg awak rasa tu,lbh kurang sma dgn apa yg sy rasa..sblm sy masuk sini,sy dh tfikir d mn arah tuju sy sbnrnya lepas ni..tp ia seakan2 samar..kwn sy pnh bg tau,dia suruh sy anggap semua ni senang..jgn anggap susah..kalo itu yg kita set,jd mcm tu lah baa...fikir dari sudut positif sy lh senang ckp..sy rasa hasma blajar ok jg kn dl..blh baa kalo ko..cos mekanikal ni mmg agk berat.tp apa pn,hasma kne tempuh jg untuk 4thn ni..br2 ni ada profesor dr um dtg..dia interview..bkenaan cos kita ni lh..jam kreditnya tlalu bsr,..tp dia bg tau,1 hour lecture,bmaksud kita kena stdy sndr untuk 2 jam..insyALLAH,hasma blh..smg dpt tempuh proses pmbelajaran ni dgn baik..amin..yg penting,letak ALLAH swt dalam hati :)

.:cEmmAh:. said...

thanks nad..kite cube k

Anonymous said...

bongek la ko..g la bribadah..bc Al Quran..kn bfaedah..tenang jiwa..tepon umi..ckp ngan umi pown dpt ilang tensen..sebab 2 ari2 den tepon umi..ank yg bek..bese la..haha
nie adik ko

.:cEmmAh:. said...

siti hafidza mat jali : alah, bila keno marah kek umi..merajuk sampai tipon xangkat2..anak yang baik ke tuh??blah la ko