aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Wednesday, June 22, 2011

hai..saya nak KAHWIN dah..

hai..
dah lama xconteng-conteng sini..sejak ketiadaan berukband, diari online saya terbiar begitu sahaja ditumbuhi habuk debu..FUHHHHHHHH..kasi buang itu sawang!!!

dah lama tak mencoret, tiba-tiba nak mencoret pasal kawen..guruh takde, ribut xde, kilat sambar menyambar takde, hujan kemarau salji takde..tiba-tiba nak kawen dah..

"bila tunangnya?"

"dengan sape?"

"orang mane?"

"betul ke nih?"

soalan famous..yup!!saya nak kahwin dah..tunang senyap-senyap, antara keluarga lelaki dan perempuan sahaja, dengan laki-laki, orang PJ..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

sekarang tengah prepare untuk majlisnya..16 julai 2011..tapi macam takde prepare ape-ape pon..betul ke aku nak kawen nih, aku sendiri pon xcaya..pejam celik tinggal 24 hari je lagi..waaaaaaaaaaaaaaaaaa...ape nak buat nih..nak pergi belek blog-blog pasal kawen lah..daaaaaaaaaa

No comments: