aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, September 5, 2011

macam-macam HAL..

situasi 1


jualan gila-gila di jusco..melepasi guard-guard di pintu masuk jusco sambil menyelit-nyelit dikalangan manusia yang menggila...umpama pencuri menyelinap masuk ke jusco equine..yeay!!!

"napo tho ghamai orang?xpoie kojo apo?"


sambil telek-telek baju depan mata, ternampak segerombolan manusia rakus diruang tengah jusco..baju depan mata digumpal-gumpal lalu campakkan disatu sudut..kaki melangkah menuju ke arah manusia rakus itu..lagi dua langkah menghampiri ruang itu, terasa tolakan asakan dari pelbagai sudut..pelbagai bau tertusuk-tusuk menusuk hidung..


p/s - xla cantik mana handbag yang manusia rakus rebut-rebutkan tuh..heh




situasi 2


tepat jam 6.40 petang, abang yamaha dikejutkan dari tidur yang panjang..abang yamaha ngaum-ngaum mempamerkan kegagahan beliau..abang yamaha menuruni bukit menuju taska farouq..dari jauh farouq bertatih sambil dipegang penjaga taska..dari jauh nampak bintik-bintik merah kat muka farouq


"napa ngan muka farouq nih"


"kena campak kot"




p/s - memang kena campak la budak nih...aiyooo..


..........................................................


ini cerita lama lupa nak post...tengok-tengok kat peti kecemasan draft ada pulak post nih..rindu pulak kat farouq..eh lupa, farouq ada adik dah..kat bawah nih ada gambar farouq dan faiq..comeii tak?


nanti-nanti nak buat tayangan unggul baby faiq pulak
teheeeeeeeeeeeeee....(bajet cumel)

.:TAMAT:.

5 comments:

fina said...

hehehe..muka abg faroq dh nmpk besau dh..hahaha..maklumla..nk dh jd abg..hehehe...;p

.:cEmmAh:. said...

abang yang baik tau..

fina said...

mmg baik..sweet je muka...hehehe... mcm mak lang die yea..mak lang..mak lang ble lg nie mak lang...hahaha...;p

.:cEmmAh:. said...

bila ape nya..

fina said...

ble nk dpt baby la..nk jd kn ak antie vogue baby ko...hahaha..adoi..x rela btol dh nk tua nie..ahaks....