aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Friday, December 28, 2012

GERAM + TERUJA..............wohooo

ehem-ehem.....assalamualaikum semua.......salam jumaat.....bagi para lelaki, sila-silalah tunanikan kewajipan anda......

wokeiii, kami nih nak story pasal hal rumah kami......kalau nak diikutkan kami nih dah lama dah dapat duk kat rumah yang kami beli tuh....malangnya sampai ke hari nih masih tak tahu apa.......jadi, kami telefon lawyer kami tuh.......

"macam mana ye sekarang"

"eh, semua dah settle la"

aiiiii, dah settle tapi kunci tak bagi aku pun..........aku dari bulan berapa menunggu kunci sampai rasa menyampah pun ada.......bukan rumah baru pun aku tunggu, rumah secondhand aku beli.......itu pun susah nak dapat kunci ke........

ok......jap lagi aku nak kol balik lawyer tuh......macam-macam mana pun aku nak jugak kunci tuh hari nih tak pun besok!!!!!!!!!!

gggrrrrrrr

No comments: