aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Friday, December 28, 2012

Korang MARAH tak.....ggrr

Hari nih hari nak mengamuk saje......grrrrr

Korang marah tak bila lawyer tuh memula kata kat kau semua dah settle tapi bila mintak kunci dia kata tuan rumah belum bagi kunci atas alasan cek belum release....ggrrrr

Korang marah tak bila korang balik kerja pergi tengok kereta yang korang parking dekat tempat yang korang rasa selamat tetiba korang tengok bumper belakang dah tercabut.....ggrrrr

Korang marah tak bila korang tak tahan nak membuang bila korang pergi tandas...jamban semua penuh dengan tisu.....haishhhh dekat rumah memang dorang buang tisu dalam lubang jamban ker.......ggrrr

Ggrrrrrrrr..........macam nak makan orang jekkk..........enD

No comments: