aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, December 29, 2012

JALAN2 melaka story 3

Ha......tadi ajak sarapan kan.....perut dah kenyang pinggan dah cuci baju dah basuh siap sidai....sekarang boleh relaks sekejap sebelum mandi

Sambunglah cerita melaka hari tuh.....last kami cerita kami pergi muzium TLDM....sebelum muzium tuh kami pergi muzium kastam dulu.....muzium nih letaknya dekat2 je dengan muzium TLDM tuh.....

Berhadapan dengan muzium kastam tuh ada sungai.....orang ramai naik MELAKA RIVER CRUISE.....kami pergi usha harga satu kepala RM10 sahaja......kami cakap dengan husband......dia kata ok maka kitorang pun naik lah benda tuh......benda tuh bawak kami jalan2 tengok suasana disepanjang sungai tuh....orang kata malam2 tempat nih cantik....nanti kami nak try pergi malam2 pulak......

perjalanan mengambil masa selama 45 minit....ok lah kan duk atas bot tuh sambil nikmati pemandangan kiri kanan sungai......yang tak bestnya air sungai tuh terpercik2 kena sape2 yang duk depan.....

Ok photo time.......ngeee

...enD

No comments: