aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, December 11, 2012

LEGA...

Hai semua...assalamualaikum wbt

Terasa lega sangat kat hati nih......bila apa yang mempengaruhi fikiran kita iaitu perkara negative sebenarnya adalah positive.....yehuuuu

Lega sangat weh.....al kisahnya macam nih.....tadi siang kami bawak mak kami pegi jalan2 mydin....siap bawak pergi tengok rumah yang kami dan husband beli....

Daam hujan lebat kitorang sampai kat tempat dituju....

Eh kenapa ada kereta dalam rumah orang tuh...

Macam ada orang duduk je lang..dengan kasut motor kereta lagi...

Hish....takbuleh lah macam nih

Ha...tu antara dialog2 yang keluar antara kitorang tuh....dengan takpuas hati tuh....kami story cerita panas nih dekat husband...husband kami nih jenis suka bersangka baik....kami tak puas hati lagi....kami mesej la lawyer rumah tuh....

Akhirnya petang tuh kami bawak husband pegi tengok rumah kami.....husband siap keluar kereta pastu ajak sang isteri nih keluar jugak......tengah diskusi pasal nak buat garaj....keluarlah mr jiran....

Mau beli rumah ke....

Bukan....sudah beli...

Oh sudah beli..bila masuk

Bulan depan kalau sudah dapat kunci....

Ini kereta saya...kereta saya kena panas hujan saya tengok itu pagar buka...saya simpan itu kereta dalam...

Oh xpe2....ingat kan ada orang duduk tadi....

Bla...bla...bla....LEGA SANGAT WEH.......enD

2 comments:

fina said...

dude..alang2 dh nk dpt umah bru..ble nk wat opening ceremony plak?hahaha..leh ak tlng ptong reben..:p

.:cEmmAh:. said...

ceh...ko datang sini jupe aku pun xnak...reben pulak nak dipotongnya