aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, December 8, 2012

mancing time

hai semua....hari nih kami nak story.....kami teman husband kami p mancing kat kolam.....ini kali ke-3 kami teman beliau....

kali petama tu kan...tak dapat ikang pon....p siang2 hari pagi2 lagi....kami duk main angry bird aje tepi kolam tuh....

kali kedua pulak kami p waktu malam...dalam jam 8 malam start mancing sampai la ke jam 11 malam......haishhh kami ngantuk giler ditambah2 lagi tab habis bateri...grrrrrrrrr

pong xdapat ikang........

haaaa.....hari nih pagi nih, kami p teman lagi mancing.....bateri tab kami cas sepenuh2nya.....apa yng mengujakan kami....tadi dah sangkut sekor siakap dikala kami sibuk bermuka buku.......kami pon teruja la kan ikan duk menari2 depan kami.......

elok je sampai depan kami ikang tuh.....eh buleh putus pulak tali pancing tuh.....kecewa kami...husband apatah lagi kan.......takde rezeki lagi lah tuh..


p/s~hmmmm lain kali bawalah jaring tuh biar senang nak angkut ikang tuh.....babai

No comments: