aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, January 31, 2013

YEAY dah dapat JAM AZAN...

Haaa....nih memang entri peram punya...

Assalamualaikum dan salam isyak....

Kami nak tayang jam azan yang kami duk cari cari.....kami jumpa jam nih masa pergi nilai itu hari.......biasanya kita jumpa jam jam azan nih dekat surau dan masjid saje...itu pun pattern yang sama.....kami mestilah nak yang lain dari yang lain

Kebetulan masa pergi nilai ada satu kedai nih memang jual frame gambar karpet dll.......kami pun ternampak jam yang biasa terpampang dekat surau dan masjid tuh.....harga dalam rm180...kurang pun dalam rm5 saje......orang bangla tuh kata dia tak pandai setting....PULAK DAH

Pastu dia bawak kami dan husband tengok jam yang lain....dia terus capai lepas tuh dia sambung plug then hiduplah jam azan tuh......test power bunyi azan.....selain susun atur nombor2......semua cantik jadi kami angkat lah......harga rm140 bagi kurang rm135....

Jam nih ada gambar masjid nabawi.....ada lampu lagi dekat gambar tuh......lampu siang dan lampu malam.....cantik dan sangat sesuai diletakkan pada ruang solat rumah kami......nanti bila ada bajet kami nak beli karpet besar sikit.....senang nak berjemaah kalau mak ayah datang.....hehe

END

3 comments:

Anonymous said...

dari sejak pakai jam ni, cam ner? ade masalah?

.:cEmmAh:. said...

so far OK..ari-ari bunyi azan kat rumah...seronok:)

Ms Yunis said...

Boleh bagi alamat penuh kedai