aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, February 21, 2013

PAGI yang menggembirakan........

Walahhhhhh.......

Assalamualaikum dan selamat tengahari.......aik tajuk pagi tapi kami ucap tengahari......yela sekarangkan dah tengahari.......yang kami nak cerita nih perihal pagi tadi......

Apa yang gembira sangat tuh..........jeng jeng jeng jeng.......pagi tadi kami ada appointment doktor........doktor kata kami dah ok......tempat luka pun dia dah buka......ubat pun takde dah nak bagi......jumpa doktor pun tak payah dah........alhamdulillah kami dah boleh start kerja isnin depan......MC kami sampai besok........

Horeeyy kita boleh jalan jalan singapore......ayang dah sihat......husband kami cuba berangan disitu

Hal kedua yang menggembirakan kami...........pusat perabot AK HOMES call magrib semalam......katanya nak hantar set katil kami.......penat tau selama nih kami susun kain baju atas lantai jek.........rumah sewa dulu ada almari peninggalan tuan rumah......kami guna yang tuh jek walaupun tak muat.......kami pergi order almari 8x8 kalau tak muat lagi tak tau la nak kata apa da......emmmmmm budak budak yang nak datang hantar tuh nak datang lepas zohor nih.......

HOREEYYYYY  malam nih boleh tidur atas katil......kain baju boleh simpan dalam almari.......alat solek boleh susun comel comel atas almari solek......jam loceng katak kiut miut boleh letak atas meja kecil sebelah katil.......lampu tidur jek belum ada nak letak atas meja kecil tuh.....

Dapat tak korang semua rasai keseronokan kami nih.......excited over sikit sebab belum pernah beli perabot idaman sendiri......teruja tepoyo lebih sikit takpe kan........yang penting kami bersyukur sangat dekat ILAHI sebab mempermudahkan semua urusan kehidupan kami......ok lepas zohor nanti barang baru sampai......kami nak kemas kemas bilik jap.....

END

No comments: