aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Friday, June 7, 2013

happy belated to me & happy birthday husband......

Assalamualaikum dan selamat pagi.....

today is not my birthday, but husband birthday....

[kek harijadi kami & husband]

Best ke hari lahir laki bini dekat-dekat? haaaaaaa.....mestilah best....boleh celebrate sama-sama........potong kek sama-sama jugak....

Tapi bukan laki bini je yang nak potong kek sama-sama.....ada orang lain jugak nak potong kek sama-sama

"awok nak notong!!!!" ---------> versi pelat farouq

 [si gebu tuh pun nak potong jugak...siap naik atas meja...tinggi sikit dari abang farouq]

kami beza dengan husband sehari jek....kami 5 june, husband 7 june....kami dah 26 tahun, husband dah 31 tahun.....alhamdulilah..

kalau tahun lepas dapat pergi tengok kaabah....sambut berdua je dengan husband.....tahun nih sambut bersama keluarga.....

doa kami, semoga ALLAH kabulkan doa kami, cepatkan rezeki anak untuk kami....usia kami dan husband semakin meningkat, hidup pun sunyi tanpa kehadiran anak-anak.....

hajat umur 25 tahun, sebuah rumah atas nama sendiri dan husband....ALHAMDULILAH sampai sudah hajatnya..

hajat umur 26 tahun, motosikal baru....need 3,4 month lagi untuk menyempurnakan hajat tuh......

End

No comments: