aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, July 2, 2013

LEPAK @ paradigm mall

Assalamualaikum ♥

ha....kami masih lagi digantung keje...YEAY!!!!!

Yeay acik muuu!!!!!....tak tahu ke sensara ni..dengan gaji kena sekatnya, boleh lagi kamu melepak di paradigm mall...


Untuk mengubati hati yang keciwa dengan otak serabut memikirkan hutang piutang, jadi kami ajak husband pergi jalan- jalan...

Rasa dulu dah pernah buat entri paradigm mall nih...tapi nak cerita lagi jugak....kami suka pergi paradigm mall nih sebab ada kedai KAISON...yang lagi best, dekat mall nih dah ada DAISO...harituh kami lalu, renovate lagi, tapi hari nih kami pergi...dah buka...

hehe punya takde kerja, mall gelap lagi, kami ngan husband dah terpacak dalam tuh...security guard semua tengah sibuk on escalator, cleaner sibuk lap lantai, sapu-sapu....pekerja-pekerja sibuk kemas-kemas kedai, kami ngan husband duk ngintai-ngintai ada sesi pengambaran dalam tuh...kami memang jenis malas layan benda gitu, husband suka la, dia duk ralit tengok, kami duk ralit ke lain....hehe



Kami orang pertama yang masuk kedai tuh....Komen kami pasal daiso nih, kemas berbanding kedai daiso yang lain...disebabkan belum gaji kami tahan nafsu membeli...kalau tak, kami dah habis berpuluh dah dalam tuh...grrrr.....tapi kami tak dapat tahan nafsu membeli bila tengok buku kaler hijau yang kiut nih....ngaaaaa


Habis pusing kat daiso, kami pergi kaison pulak....belek sana sini, tahan nafsu membeli...akhirnya berjaya keluar tanpa membeli....tunggu gaji, kami pergi lagi kat sana nak beli satu dua barang yang kami berkenan sangattttt


Selamat duit kat kaison, kami masuk popular pulak....cari novel...nak beli tapi, takde duit!!!!grrrr...time aku takde duit nih, ko ada pulak novel!!!!time ada duit, ko tak ada...rm30 pulak tuh....mahaiiiii

Habis merayap, pergi balik kat husband....on the way, kami nampak azad jasmin, suami si eira syazira...ingat husband ada amik gambo azad tuh, rupanya husband segan....ngee

Dah, tu je nak cite....end ♥

No comments: