aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, September 3, 2013

Sambut merdeka dekat kolam pancing

Wehuu..assalamualaikum..♥

Korang sambut merdeka kat mana?tengok bunga api kat mane?meriah tak meriah bunga api korangzzz tengok tu?zzzzzzz

Eh, kenapa tidur pulak disitu?

Haaa maksudnya, adakah korangzz sambut merdeka dengan dengkuran...kekekekeke

Okeh, kami tak pernah pun sambut merdeka...tengok bunga api semperna merdeka pun tak pernah..

Selalunya tidur je la...masa menyewa dulu, kami selalu jugak tengok bunga api dari tingkat tujuh..tapi tak la secantik yang dalam tv tu...husband selalu ajak pergi tengok bunga api..tapi  mata kami tak larat nak buka kalau dah larut malam nih..tapi larat jek bukak kalau duk kat rumah..heee

Tahun nih punya merdeka, husband cakap nak g mancing..kalau mancing pukul 9 malam, kompem habis pukul 12 tghmlm..kalau nak deposit hangus, sampai pukul 1 pagi..

Nak pergi mancing haruslah bawak bini sekali...sebagai pengubat mengantuk bini beliau, husband suruh kami main tab tak pun baca novel..

Ok, jam pertama kami pun mainlah game...segala jenis game dalam tab, kami main...sampai boring...tapi masa cepat jela berlalu..boring main game tab, main game dalam hp husband...boring lagi baru baca novel..

Tengah baca novel, dengar bunyi letup letup bunga api...nampak sikit jer dari kolam pancing ni...haiyooo

nampak sikit je bunga api tuh

nampak banyak sikit bunga api tuh..hehe

.....................................................................
Pukul 1 pagi husband kemas kemas barang nak chow..member husband ajak makan, kami dalam kepala nak layan mata dah...

"Abang pergilah teman dia makan, kesian pulak dia sensorang"

"Ayang?"

"Ayang ngantuk dah tak boleh tahan, ayang  nak tidur dalam kete nih, abang pergilah teman dia"


End ♥

No comments: