aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, October 21, 2013

Makan @ kenny roasters roger

Assalamualaikum..

Lama tak update..tetiba nak update pasal makanan...tetiba teringat air yang kami minum dekat kenny rogers...godek-godek gambar dalam hp...woaahhhhh masih ada lagi gambar air itu..ngaaaaa

 
[babylon garden nama air nih]

okeyy..tu jek nak cerita

.
.
.
.
.

ehhhhhh ada lagi la....

bulan lepas, kami ada order kufi art dari creative by two...sekarang kan femes woo pasal kufi art, semua heboh kat rumah gantung-gantung kufi art...kami pun xnak ketinggalan...beli jugak

senyap-senyap beli tanpa pengetahuan incik husband..haaaaa..bila sampai kat kilang benda alah tuh (haruslah pos ke kilang, rumah takde sapa kan)

"ayang ada beli barang ke?"

"barang apa?"

"tak tau, barang ayang dah sampai...pergi amik kat depan"

"hmmm, barang apa ek?"

haaa kau, barang dah sampai dari hari isnin, tapi memandangkan kilang cuti...rabu kerja, baru kami dapat kufi art kami..

hari jumaat, baru ada insan yang sudi bawa dan hantar ke rumah kami..hehe, kami pergi kerja tak bawak kereta...jenuh pulak nak hangkut naik motor...

tak jugak gantung-gantung...haaaaa husband malas nak layan...

huarghhhhh tension...End

No comments: