aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Thursday, October 24, 2013

Ahh nak beranganlah!

Assalamualaikum ♥

Kami nak berangan nih..

tahun depan, kereta kami si abang gen2 yang macho tuh dah nak habis bayo..yehuuu!!!seronotnya yabedabeduuuuuuuu hu hu

Husband dan siap plan, habis bayo nak makeup cecantik abang gen2...nak tukar kaler baru, nak  sportrim baru, nak tukar cover seat, nak tinted ( 8 tahun ok jek menahan panas sampai ekon pun tak sejuk dikala tengahari buta..cis!berpeluh-peluh kami)...apalagi ek?kalau ikut husband, memang banyak la kan agenda nak cantikkan abang gen2 kami iteww...

Memula merancang habis bayo abang gen2, nak keluar kereta baru...tapi bila pikir punya pikir punya pikir takde sebab pun nak tambah kereta baru...abang gen2 masih gagah, cuma perlukan sesuatu yang baru untuk tampak baru...

Sekarang pun masih nampak baru, tak percaya...moh kita tengok
Kan?!still ok..cuma ada bahagian yang kemek dan calar..that why la nak tukar kaler

Kaler dah decide pun, cuma takut kaler tuh akan menampak abang gen2 tidak semacho sekarang...hehe...bila minta pendapat husband, husband ok je...

sumber : google ~actually kaler nya lembut lagi..kat gambar nih terang kot...

tapi kalau ikut dia, dia nak kaler coklat persona...takpe, kami ada setahun lagi tuk decide kaler ape..hehe

Kaler nih ok tak untuk abang gen2 kami?

Hmm, sportrim pun husband nak tukar...dah lama dia mengidam nak tukar tapi kami tak bagi...hehe..kalau husband, pilihannya ini..
sumber : google ~ kami tak berkenan hokey!!!!

kalau kami pilihannya ini..

sumber : google ~ hari-hari kami intai sportrim jiran tau, sebab idaman kami sama dengan sportrim jiran..haha..

husband cakap tak cantik, tapi tukar pikiran bila....kami tunjuk sendiri proton gen2 pakai sportrim nih..hahah!!

cover seat pun nak baru,

sumber : google ~ smart kan?!

....................................................


Lagipun kenalah ada perubahan bila, owner bertukar tangan?hehe

No comments: