aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, July 7, 2014

BUKA PUASA : D'One Steak Shah Alam

Assalamualaikum,

Selamat berpuasa....haaaa dah hari ke-9 baru nak wish selamat berpuasa....TERBAIK!!!!

Ok lah, nak cerita ni...semalam kami laki bini, teringin nak makan ala-ala omputih....chicken chop and lamb chop je pun...

Kami sibuk menggoogle makanan western dekat area Shah Alam, malas nak pergi jauh-jauh...

Sorry, entri tak bergambar, lately handset kami problemo de amor...nyampah nak tangkap gambar pakai handset husband...dia suka nau detele gambar...serupa tak payah amik gambar...


tapi untuk kesenangan bersama i rela u, curi gambar dekat google....kakakaka

Kitorang datang pun dah semput-semput nak azan, puncanya car wash lambat siapkan kereta dan jalan jem kat seksyen 7....kami sampai dekat restoran nih lagi 15 minit nak azan...so, bila azan kami hanya memandang tetamu lain makan...sob sob

kami order breaded chicken chop, husband order lamb chop...kami order ice lemon tea, husband order teh ais...air dia sedap woittt, sampai menambah-nambah husband i..

kesimpulannya kenyang sampai ke sahur....harga pun bolehlah, taklah mahal sangat sampai tahap kena cuci pinggan sebab tak mampu bayar...kekeke

Ok tu jer nak cerita...nak tahu lebih lanjut, boleh google la....daaaaa

No comments: