aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Saturday, March 20, 2010

.:CUN ke?!:.


cun = cantik tertarik ko memang dbom..kebabommm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................................................

hari tuh, aku ada la sembang dengan member lama kat FB

MEMBER 1

hazliana: ko dah berpunya ke?

cemmah
: x, status single aku xpernah tukar pun..


hazliana
: ko sombong sangat kot..


cemmah
: yela kot..muka cam singa mengamuk, sape la nak..hu


hazliana
: ala, ko tacing plak..


cemmah: eh, xde la..aku ok je..

hazliana
: ko bukan xcun..cun lebey dari aku..bla bla bla...~~~~network error


p/s - siot..time nih la nak network error..saje xbagi orang puji aku..ciskek sungguh..huhu


MEMBER 2


cemmah: weh, asal ko x accept aku?aku hasma lah..

shafinaz:
laa, mana la aku perasan..muka ko lain la..ko makin cun arr!!!


time tuh jugak aku tengok status kat FB dia tukar.."nape kawan2 aku makin cun?"

p/s - cun sangat ke aku sampai dia x kenal?huhu...


MEMBER 3


razali: eh, dalam gambar tuh, asal muka ko cam lain?

cemmah: ape?makin cun eh?hahaha..

razali:
boleh la, dulu budak hingusan..sekarang anak dara dah..


p/s - dalam gambar muka aku memang lain kalau korang nak tau..huhu


sebab ramai kata aku cun, maka bertambahlah ke'CUN'an aku nih..kakakaka...oke, x e..kalau nak bandingkan aku yang dulu dengan aku yang sekarang memang beza giler..so, xmustahil la kalau dah 5 tahun x jumpa akan keluar kata2 macam member2 aku kat atas tuh..


xcukup dengan tuh..aku gedik2 tanya member baik aku..irawati munajat


cemmah: ira, aku cun ke?

irawati:
cun, nak2 lepas g salon nih..


cemmah: ko saje kan nak sedapkan hati aku?

irawati:
ada pulak..



p/s - aku bukan pergi salon untuk buat facial ye..aku pergi musnahkan ulat2 resdung kat muka nih..kalau x buang puas menggarulah muka nih, kalau xbuang penat tahan air hidung meleleh, kalau xbuang jenuh aku tahan telinga berair..kronik kan resdung aku?

..............................................................

akak aku pernah cakap dengan aku..

angah: ko tau x lang?

cemmah:
apo?


angah:
pompuan nih, kalau ado 3 bondo nih kat muko eh..buleh dikategorikan cun ah..


cemmah:
yo ko? apo e?


angah: tahi lalat kat pipi, lesung pipit dan dagu belah..

p/s - xsemestinya kan??merepek je angah aku tuh..

............................................

kesimpulannya masing2 ada daya penarik yang tersendiri..dan..semua orang cun..ngee

p/s - tahi lalat kat pipi tanda pemanis muka, lesung pipit tanda sel pipi kurang..kalau lekuk kat dagu, sel dagu kurang ke?

p/s/i - ajemie xpenah kata aku cun pun..cis..maybe dia nak kata aku jelita kot..yarkkkkkkksss

p/s/ii - maaf, entry agak jelek..aku baca balik pun geli..im sorry!!!

.:TAMAT:.

3 comments:

ira said...

nak soh ajemie bace r part yg ni..haha..peh siap masuk name ak lagi..kejelitaan adalah hak milik setiap insan..hehhe..

.:cEmmAh:. said...

ira:

kalau dia baca pun, macam xbaca je..haha..

KECOMELAN ADALAH HAK MILIK SETIAP INSAN COMEL..sekian

anis said...

mmg pon, ko sedikit mengarut di situ..hehehe