aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Tuesday, March 19, 2013

BUANG TABIAT.....

Assalamualaikum dan selamat petang.......

Weeehuuuu.......hari nih kami meroyan sikit.....bukan hari nih aja meroyannya.......dah berminggu-minggu kot........husband pun dah letih nak melayan.......

asyik-asyik responnya:

"haa"

"iye"

"ok yang"

"nantilah..."

grrrrrr...........pfhtbdsbx

orang sibuk buat kerja aku sibuk baca forum........nasib report aku 95% je lagi nak siap........besok boleh submit ke bos......

apa yang kami meroyankan........


nak motor barulah..........tapi bukan untuk kami.........tapi untuk husband............abang yamaha tersayang kami tuh dah  letih sangat berkhidmat untuk kami.............lebih menyedihkan banyak yang nak diservis dan ditukar...........almaklumlah dah berusia 6 tahun, bersatus lasak, 2 kali cedera tak berapa parah.........

So......dengan adanya moto baru nih (bakal iskk iskkk iskkk) abang yamaha boleh berehat dan sekali sekala bergerak pergi beli lauk kat kedai yang 50 langkah dari rumah............motor nih bertujuan untuk ke tempat kerja sahaja........

Tengok bulan depan berjaya ke tak bawak balik motor nih ke rumah.......kalau berjaya, ada teman le abang yamaha kami........END

No comments: