aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (71) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, July 15, 2013

koleksi hijau yang baru....dari TUPPERWARE bukan tipuware

Assalamualaikum♥

Puasa tak? kami puasa...hari nih hari ke-6 dah..hehe....terawih terponteng sehari...opppsss....ini semua gara-gara ngantuk sangat!!!!huh

hari nih kami nak cerita, koleksi tupperware kami yang baru...

nih dia....

cilok dari google...

kami pernah cerita dulu, bekas beras nih kakak kami bagi...masa dia beli dulu, siap dapat free bekas tupperware empat kaler macam kat bawah nih haaaaaa



cara nak pakai bekas nih macam nih....contoh nak masak 1 put, just tarik penarik atas drawer tuh then tolak balik...nak amik beras pulak...korang tarik jer drawer kat bawah tuh.....err tak paham kan?kami memang tak pandai explain pun...boleh tengok kat bawah nih


kami google jer.....hehe


........................

haaaa, baru-baru nih keluar pulak bekas beras nih kalernya hijau...apa lagi meroyalah kami...tapi tak perlu meroyan lama-lama sangat sebab kakak kami memang prihatin dengan kesukaan adiknya...kakak kami beli bekas beras kaler hijau nih untuk kami...best tau kakak kami

yang merah nih nak  buat apa pulak kan?...dah ada dua pulak...dua-dua orang yang sama bagi pulak tuh...ha, dia suh pulang kaler merah tu, dia nak bagi adindanya yang satu lagi...teheee

best tak kakak kami....ngaaaaaa thank you along

bagi bekas beras kaler hijau, dapat percuma bekas tupperware hijau....macam kat bawah nih...



sukewwww sangat!!!!!!!!!

mataku berkaca-kaca hijau  ~_~  .....huuuuuuuuuuuu....End

No comments: