aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Monday, July 22, 2013

Puasa ke 11 dan 12

Assalamualaikum ♥

Korang dah shopping raya belum??kami dah...tapi shopping mata je...tak ada yang berkenan kat mata punnn..

warna tema tahun nih..husband yang pilih :)

Husband lagi lah...ajak beli baju raya, asik kata nantiiiiiilaaaaaaaaaaa aje...panjang tau nantila dia tuh....taulah baru puasa bape hari je, tapi takut minggu2 mendatang akan bizi dengan benda-benda lain pulakkkk....

Semalam, kami meroyan nak pergi jalan tar...cari penyakit!!!!!...kesannya, balik dengan tangan kosong...satu benda pun tak beli...malas!!

Hari nih, kami bangun pagi je dah menyanyi-nyanyi kat telinga husband, nak pegi mydin!!!saje nak tengok koleksi baju dekat mydin..

Kata nak tengok baju, tapi lain yang dibeleknya...lampu raya dengan pelita buluh jugak yang dibelek berejam-rejam...tak cukup belek sensorang, ajak peneman tuh join belek sama...heee

tak sabarnya nak tengok lampu nih berkelip-kelip depan rumah


Lampu liplap ada bentuk ketupat comeii comeii yang menjadi pilihan mata kami...tapi husband belum pasang...katanya dah malam la...

yang dia dah siap pasang, pelita buluh tuh jela...


nampak tak pelita yang menyala tuh...

Tapi takpe, janji ada yang dah siap terpasang...hehe....kalau letak pasu atas tembok pagar tuh, pokok hijau hidup, cantik jugakkan letak kiri kanan...al-maklumlah, malas nak pasang lampu pagar...

macam nih, tapi kecik sikit....huh!!!

hehe.....END


No comments: