aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Wednesday, August 28, 2013

JOM TONTON : KAMPUNG GIRL

Assalamualaikum..

ha..sape ikut cerita nih kat TV3??kami suka tengok cerita nih...kalau terlepas satu episod macam dulu, selalu tak dapat tengok sebab pergi terawih...mesti kami sibuk cari dekat internet...


punya tak menyabar nak tunggu episodnya, kami beli novelnya...dah habis pun mentelaah buku tuh...phewwww..

"dah baca novel, tak payah la tengok dekat tv" ~ husband bising

episod tv kompem tak sama dengan novel punya...tv orang berlakon, baca novel kita yang imagine kita yang feeling2..heeee

type je kampung girl, banyak link keluarnya...nak tengok kat sini pun boleh..


SELAMAT MENONTON!

No comments: