aBaNg FZ (1) aBaNg gEn2 (3) aBaNg yAmAhA (6) aCaRa (17) aGaMa (7) aKtiViTi (69) anakBUAH (5) aRtIs (5) bEbAs (9) berangan (4) birtHdAy (5) bISNeS (2) bUdAk2 (5) cEmmAh (72) contest (9) dAPUr (4) eMoSi (68) fAiQ (13) fAMiLy (26) fArIsHa (6) fArOuQ (23) GeDiK2 QuIz (6) GiVeAwAy. (7) haiwantomeii (5) harta benda (1) hartabenda (1) hijau (3) homesweethome (35) husband (21) i love green (4) jalan2 (17) KaRtUn (8) KeRjA (7) kOlEkSi (12) LAngKAWI (6) LiRiK (15) mAkAn (39) makanan (12) mancing (2) mEnu (2) mErEpEk (26) MiMpi (5) MoViE (1) MY LOVE (21) NaiLa (5) NeGeRi (1) pOkOk (2) POU (1) rumahsewa (1) sErAm (5) susunAtur (1) tEmAN (23) teratak kami (1) tUdUnG (2) tUmBuHaN (8) tuPPerWaRE (3) tUxEdO (5) viDeO (13) wArKaH (3) wordless wednesday (5)

Friday, October 25, 2013

Sejak bila kami suka kumpul novel?

Assalamualaikum..

Tengah malam buta nih kau sibuk menaip ape cemmah oitt?

tak buleh tido pulak malam nih..tadi sibok mata ajak tido, kami heboh nak tengok cite "so close" kat tv2 tuh...

Last last husband yang berdengkur..

Tengah syok layan cerita, tetiba time iklan tuh boring pulak kan..mata kami duk melilau tengok keadaan sekitar ruang tamu..

Terpandang novel novel atas meja..teringat kat umi kami yang beliau baca novel "love you mr arrogant"..punya la minat cerita tuh, sampai tak menyabo tunggu episod tv, baca novel dulu...hahaha

Kami suatu ketika dulu memang hantu novel ( suatu ketika dulu tuh time study laaa)..sanggup tak tido malam semata giler telaah novel..habis novel duk berangan angan nak jadi macam heroin novel tuh...erkk!!!

Banyak koleksi novel, tapi bukan kami beli pun...kami baca je koleksi kakak kami tuh..hehehe

Sekarang baru nak start balik baca novel, tuh pun sebab terpengaruh dengan drama yang diadaptasikan dari novel...syok jugak wooo berangan time baca novel nih..teheee

3 comments:

fina said...

weh..novel ape je 2? ak cume nmpk kg girl..mcm the wedding breaker pon ado jgk 2 eh..hehe..meh la dtg umh ak..tlng bace nvl yg melambak2 2..haha..

.:cEmmAh:. said...

nak novel ko yang banyak tuh...tolong pos!!!

fina said...

Haha..:p